Har du funderingar eller frågor om poesi?

Undrar du hur den finlandssvenska eller svenska poesin mår 2023 eller för trettio år sedan?

Vill du ge ut en diktsamling på eget förlag, men inte vet hur du ska göra?

Skicka över ett mail till nickopoet@gmail.com så ska jag se vad jag kan göra för att hjälpa till med frågor som rör poesi.

Förutom den här sajten där jag bland annat intervjuat poeter och skrivit om poesi i ca sju år har jag skrivit dikter sen tidig ungdom och debuterade som poet 2017 med den dystopiska diktsamlingen Hki Rött. Efter det har jag gett ut ett flertal böcker varav min senaste diktsamling Brändö i mitt hjärta, som fått väldigt bra recensioner både i Sverige och Finland.

En av mina drömmar i livet är att kunna hjälpa mina medmänniskor med att uppfylla sina drömmar i livet och när det gäller poesin kanske jag kan hjälpa till en bit på vägen. All rådgivning ges ut gratis.

/Nicko

(Bild från Pixabay)