Det har blivit dags för en liten tävling där just du som läser detta kan vinna Ann-Sofi Carlssons senaste roman ”Fyra döttrar”. Tre signerade exemplar med en personlig julhälsning från författaren delas ut till de första som kan svara på följande fråga:

Nämn tre poeter från Österbotten. Maila in svaren till nickopoet@gmail.com så fort ni kan om ni vill medverka och ha chansen att få denna spännande bok i er brevlåda.

Så här skriver Ann-Sofi om sin nya bok:

Romanen ”Fyra döttrar” är en ganska brutal berättelse. En äldre kvinna ser tillbaka på sitt liv samtidigt som minnesbilderna blir allt mer suddiga. Kommer någon någonsin att få ta del av hennes historia?

Ann-Sofi Carlsson är hemma från Vasa. Hon jobbar som matematiklärare i Vörå samgymnasium och är också verksam som författare och lektör. ”Fyra döttrar”, som har utkommit på Marginal förlag, är hennes fjärde bok.

Ann-Sofi har även gästat min intervjuserie Lördagssoffan för ett par år sedan och intervjun med henne kan ni läsa här:

https://nickopoet.wordpress.com/2018/04/21/poetens-lordagssoffa-5-med-ann-sofi-carlsson/