När jag var liten vistades jag mycket på Åland på somrarna. Jag minns mycket sol och hav och kraften i en natur som var ständigt närvarande. Jag minns spännande fisketurer och utflykter till vackra platser som Kastelholms slott, Uffe på berget och båtresor till Kökar.

Livet gick vidare och besöken till Åland minskade, ända tills nyligen då jag upptäckte Skärgårdsbröd från Kökar som var lika gott som mina barndomsminnen från Åland är goda.

Här finns smaken av ett bröd bakat av ett stort hjärta till den Åländska naturen: Närheten till det vackra vilda havet och dom gyllene sommarstränderna uppenbaras i varje tugga!

Även en poet behöver sitt dagliga bröd och efter att ha fallit pladask för Skärgårdsbröd från Kökar, skrev jag ett brev till familjefirman och berättade hur mycket jag gillade deras bröd och att jag kommer göra reklam för Skärgårdsbröd för alla jag känner.

Mer info om Skärgårdsbröd hittar ni här:  https://www.skargardsbrod.ax/

p.s. Det här är inte bara reklam. Det är reklam från hjärtat (och magen) och jag blev inspirerad av att skriva en diktsamling om min barndom på Åland efter mötet med Skärgårdsbröd.

/Nicko